Contact.         

U kunt contact met mij opnemen door een bericht te sturen of te bellen. Mocht ik niet meteen de telefoon opnemen dan ben ik waarschijnlijk aan het werk. Spreekt u gerust mijn voicemail in, ik bel u z.s.m. terug. 

wilt u een afspraak annuleren of verzetten het is dan verstandig om dat op tijd te doen en daardoor onnodige kosten te maken.

afspraken kunnen tot 24 uur voor de behandeling kosteloos worden geannuleerd.

 

Let op afzeggen na 24 uur voor de behandeling kan alleen telefonisch via 0629057221 De kosten voor de geplande behandeling 

worden hiervoor wel in rekening gebracht! Hetzelfde geldt voor het niet komen opdagen tijdens een afgesproken behandeling.

9


Stuur een bericht:

Vul het onderstaande formulier in om een Bericht te sturen. Druk daarna op Verzenden. U ontvangt z.s.m. een reactie van mij. 

 


Bezoekadres:

Praktijk Gerard van der Meer

Gebouw 't Elisabeth

Vredenseweg 79

7101 LL Winterswijk

 

De praktijkruimte bevindt zich in t Elisabeth. Het gebouw is gelegen aan de Vredenseweg 79 te Winterswijk en was oorspronkelijk de vleugel van het katholieke Sint Elisabeth ziekenhuis. In dit gebouw zitten alleen zorgaanbieders waaronder mijn Praktijk.

Er zijn 35 parkeerplaatsen (gratis parkeren) en het gebouw is goed bereikbaar voor minder validen. Toiletten zijn aanwezig. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte, daar wordt u opgehaald. Bezoek uitsluitend op afspraak.

Waar vindt u Praktijk Gerard van der Meer?