Medium & Trance Healing

Wat is Trance Healing?

Trance healing is een geneeswijze waarbij ik, als medium, energie ontvang vanuit de spirituele wereld met als doel uw zelfgenezend vermogen in werking te zetten.

Hoe werkt deze geneeswijze?

Het medium heeft een zeer nauw contact met de spirituele wereld en bevindt zich dan in een verhoogde staat van bewustzijn, trance genoemd. In deze staat geeft het medium als het ware ruimte aan de spirituele genezers om hun werk te kunnen doen. Het medium kan in trance ook boodschappen ontvangen die u kan helpen in het bewustzijnsproces van uw genezing.

 

Het effect van een healing

Het effect van een healing is altijd heilzaam en ondersteunend, er hoeft niet altijd een (fysieke) klacht te zijn. Soms komen mensen om een fysieke klacht te laten behandelen maar vindt de spirituele wereld het belangrijker dat er op emotioneel vlak healing plaatsvindt. Door hun verruimde bewustzijn bepalen de gidsen op welk niveau er werkelijk healing nodig is.

Toepassing

Trance healing kan o.a. worden toegepast bij pijnklachten, diverse ziektes, emotionele blokkades of een tekort aan energie. De healing kan zorgen voor verlichting en/of genezing en heeft inmiddels ook bewezen een uitstekende geneeswijze te zijn bij stress, burn-out en depressieve klachten.