Magnetiseren

Wat is magnetiseren?

Simpel gezegd is magnetiseren het overbrengen van energie, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staan.

Alles wat leeft heeft een energieveld om zich heen, met magnetiseren trekken we de kosmische ofwel universele energie aan en geven die door. Ik ben een doorgeef-luik van helende energie die u mag ontvangen. Met de energie haal ik blokkades weg en laat de positieve energie weer in uw lichaam stromen.

 

Blokkades

Tijdens de behandeling kom je meestal een aantal blokkades tegen. Blokkades zijn problemen uit het dagelijks leven van de mens die we niet kunnen of willen accepteren. We stoppen deze maar weg zodat je er nooit meer aan hoeft te denken. Dit lijkt een oplossing te zijn maar helaas leidt dit er uiteindelijk toe dat een mens zich ziek gaat voelen. Dat komt doordat het probleem niet wordt opgelost, maar weggedrukt en opgekropt. Je bouwt op deze manier een muur om je heen met dingen, die je aan niemand meer – ook aan jezelf niet – wilt laten zien of horen. Door middel van magnetiseren kunnen deze blokkades worden opgeheven, waardoor de klachten van de blokkades minder pijn doen en je jezelf beter gaat voelen.

Een magnetiseur kan dat alleen doen als de cliënt ook meewerkt. Je moet er dus voor open staan. Bij de één zullen de klachten sneller afnemen dan bij de ander. Voor een goed resultaat zijn vaak meerdere behandelingen nodig.

 

Wat merkt u tijdens de behandeling?

U kunt meerdere en verschillende effecten krijgen tijdens het magnetiseren zoals:

  • Prikkelingen of tintelingen
  • Lokale koude of warmte op uw huid
  • Licht gevoel in uw hoofd
  • Statisch elektrisch gevoel op uw huid
  • Emotionele gewaarwordingen zoals huilen of lachen
  • Fysieke uitingen zoals gapen of boeren.

Soms merkt u er in eerste instantie nauwelijks iets van. Dat wil echter niet zeggen dat de behandeling geen effect heeft. U voelt zich snel weer fitter.

Magnetiseren, inclusief de aura- en chakrahealing werkt het beste als je ontspannen bent en daarom ligt u op een massagetafel in een ontspannen sfeer.