Ervaringen met Maagband-programma

16 kilo afgevallen!

Mevr. I.G. Winterswijk
Al jaren heb ik last van overgewicht en heb al vele diëten geprobeerd. Ook nu was ik weer op een punt gekomen dat de kilo’s er toch echt af moesten en het liefst blijvend. Via via kwam ik op de site van Gerard terecht en las ik voor het eerst over een virtuele maagband. Zou dit het dan zijn??? Na wat getwijfel toch Gerard gebeld voor een intake. Bij de intake heeft hij mij duidelijk alles uitgelegd en heb ik ook mijn verhaal verteld en hij was er van overtuigd dat hij mij kon helpen. En dus ben ik er voor gegaan met het idee, baadt het niet dan schaadt het niet. Een oplossing om af te vallen zonder poeder, pillen of hele dagen snoeptomaatjes eten.

Ondertussen ben ik 3 maanden verder en al 16 kilo kwijt en ik ben er van overtuigd dat de rest er ook af gaat. Het was in het begin niet altijd makkelijk en had soms ook een SAG-dag (schijt aan Gerard) maar met behulp van het bandje en Gerard kon ik toch iedere keer weer de draad oppakken. En nu gaat het me erg makkelijk af, geen zin meer in koekjes en chocolade en gewoon 3x per dag eten. Ik ben er van overtuigd dat ik over een half jaar mijn streefgewicht heb bereikt.

 

Ik zeg doen!

Jut en Jul
Een goeie vriendin en ik zelf zijn al jaren veel te zwaar.. In juni vertelde ze mij dat ze naar Gerard van der Meer was geweest en hij had haar onder hypnose gebracht. Hij had een “maagband” geplaatst en sindsdien at ze nog maar kleine beetjes. Mijn interesse was gewekt.. Zeker toen ik zag wat mijn weegschaal aangaf. ruim 10kg zwaarder dan ik dacht! De knop ging om. Ik maakte een afspraak met Gerard en onder het genot van een kop koffie gaf hij uitleg wat er ging gebeuren. De eerste keer is het best spannend maar wanneer je de volgende keer weer onder hypnose wordt gebracht is het heel relaxed.. Ik viel soms gewoon in slaap. Mijn vriendin is bijna 20 kg kwijt en ik 16 en dat in nog geen 3 maanden. Ik zeg: DOEN!! Gerard namens ons tweetjes hartelijk bedankt!!

Verheugd!

Hans Schepers
Ik heb de behandeling als erg positief ervaren en voor iedereen aan te bevelen. Na 4 weken ben ik 6 kg afgevallen, voel me veel fitter, ook tijdens het sporten. Ik drink geen alcohol meer, eet geen chocolade, veel minder kaas en andere dingen waar je vet van wordt en let meer op voedingsstoffen die gezonder zijn. Ik ben dan ook verheugd dat ik deze behandeling heb “ondergaan”. !!!!!!