Virtuele maagband


Het programma

Het virtuele maagband-programma is een aantal jaren geleden ontwikkeld door Sheila Granger (UK) en is sindsdien op onderdelen steeds verder verbeterd. Tegenwoordig is het één van de meest succesvolle programma’s binnen de Hypnotherapie en wordt wereldwijd toegepast. Dit programma bestaat uit 4 sessies. Ik ben gecertificeerd om dit programma te mogen toepassen.

 

Wat is het?

Het programma is GÉÉN DIEET en dat is prettig. Je mag alles blijven eten. Het is een programma dat zorgt voor een totaal andere houding richting voeding en de keuzes die je maakt in relatie hiermee. Het zorgt ervoor dat je blijvend afslankt. Een inspanning van jezelf blijft nodig, maar door de hypnose gaat het wel véél gemakkelijker. Dankzij de huidige hypnose-technieken kunnen we onder hypnose een “echte” maagband-operatie uitvoeren. Alleen zal dit een denkbeeldige operatie zijn.

Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het neemt dit aan voor waar! Uit experimentele onderzoeken blijkt dat schijnoperaties en placebo-medicijnen vaak net zo effectief zijn als werkelijke operaties en farmaceutische medicijnen. Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst en geeft jou hetzelfde voldane gevoel. Echter zonder alle nadelen!

 

Hoe werkt het?

Hoe werkt zo’n virtuele maagband?
Uw onderbewuste beïnvloedt een groot gedeelte van uw gedrag: uw gewoontes en de dingen die u doet zonder erbij na te denken. Door middel van hypnose kunt u met uw onderbewuste communiceren. Terwijl u onder hypnose bent, wordt de virtuele maagband geplaatst. In werkelijkheid gebeurt er niets, maar uw brein gelooft dat je de lichamelijke effecten van een maagband zult voelen. Daardoor zit je na zo’n sessie sneller vol en heb je minder zin in eten. Uw vetverbranding wordt verhoogd en uw brein wordt zo geprogrammeerd dat u gemakkelijker kiest voor
een gezonde leefstijl. Doordat u onbewust de negatieve gevoelens loslaat die met eten te maken hebben, valt u ook
minder snel terug in oude gewoontes en bent u niet meer geneigd om uw toevlucht te zoeken tot het bekende
emotie-eten.